Back to Question Center
0

Semalt: Fraudele online au fost explicate

1 answers:

Frauda pe Internet este astăzi una dintre cele mai mari pierderi de bani online. Rata defleecing online din cauza înșelătoriilor este la o rată alarmantă. Statele Unite au înregistrat pierderi de peste 525 milioane dolari, în medie de 1.813 dolari pervictimă în conformitate cu Centrul Național pentru Criminalitatea Albă a Colțurilor - günstige wohnungsreinigung. Frauda pe Internet în Statele Unite a reprezentat aproximativ 90% din totalfraudă online în lume. Este o amenințare care necesită o atenție foarte urgentă.

Departamentele de poliție care lucrează în domeniul criminalității informatice din întreaga lume investesc în mecanisme pentru acombate frauda pe internet și este recomandabil ca victimele să raporteze fie online, fie de orice fel de fraudă. In orice caz,utilizatorii de internet pot rămâne vigilenți prin citirea articolelor despre frauda pe internet, cum ar fi blogul Security Watch printre alte materiale. Suntmai multe opțiuni de raportare privind frauda pe internet, precum și Comisia Federală pentru Comerț (FTC), fiind una dintre cele mai de încredere organizațiipentru serviciu.

Pașii urmăriți pentru a raporta frauda pe internet sunt disponibili online, dar mai întâi aici suntunele modalități comune, de la expertul de frunte al Semalt ,Jason Adler, folosit de fraudatorii online.

Înșelătorie în afaceri

Există multe reclame online care atrage oamenii să se alăture grupurilor. Afaceriînșelătoriile dezvoltate pentru fraude pe internet solicită sume mari de bani prin participarea și realizarea de mici locuri de muncă online, dar necesită semnarea și trimitereabani pentru apartenență, formare, taxe sau achiziții pe un element. În cele din urmă, se pare că este un coșmar. Ai grija.

Furtul de identitate

În 2004, furtul de identitate a fost înregistrat la cea mai mare plângere a consumatorilor din Statele UniteStatele. Pericolele acestei fraude pe internet sunt atât de grave încât pot duce la pierderea totală a tuturor banilor din contul bancar al victimelor. In acestcaz, infractorii își ascund identitatea pentru a accesa conturile de credit ale victimelor. Victimele ar trebui să notifice băncile, biroul de credit sauraportați imediat poliției.

Înșelătorie baze de date Web

Informațiile personale, cum ar fi permisul de conducere și pașaportul utilizat de spitale,băncile și organizațiile guvernamentale pot fi frecvent accesate de infractori și făcute publice pe internet. Informațiile ajung onlineescrocii pentru abuz și alegerea cireșei. Frauda pe Internet care implică hacking de baze de date ar trebui să fie notificată motoarelor de căutare cum ar fi Google, Yahoo,și Bing pentru eliminare.

Înșelătorie imposter

Frauda pe Internet poate fi sub forma unui e-mail care solicită ajutor monetar.infractorii hackerează contul de e-mail al prietenului victimei și solicită asistență financiară prin Western Union. Există mai multe sfaturi înPCMag pentru a evita această formă de fraudă pe internet.

Înșelătorie romantică

Frauda pe Internet poate veni sub forma unei fantezii. De asemenea, cunoscut sub numele de catfishing,romantismul implică o persoană care pretinde că este îndrăgostită de victimă. Fraudatorul îi atrage victima să-i trimită bani pentru călătorie sau medicalcheltuieli. Nu trimiteți cadouri unor persoane pe care nu le cunoașteți.

Tranzacții de consum cu companii străine

Rețeaua internațională pentru protecția și executarea drepturilor consumatorilor are un sistemcare se referă la frauda pe internet care implică plata furnizorilor online care nu livrează produse. În cazul în care comanda online nu ajungecumpărătorul, trebuie să raportați incidentul pentru asistență.

Frauda privind investițiile pe Internet

Spamul poate duce la o înșelătorie. Consultați Comisia pentru valori mobiliare și burseatunci când cădeți o victimă a unei înșelăciuni spam.

November 28, 2017