Back to Question Center
0

Semalt împarte idei persuasive de a face față atacurilor de hacking

1 answers:

Fiecare abordare a comerțului electronic necesită un nivel credibil de securitate. Pentru un proprietar de site web,rămâneți departe de hackeri poate fi unul dintre cele mai importante aspecte ale carierei dvs. În cele mai multe cazuri, hackerii au vizat site-uri pentru a scăpacontrolul panoului de administrare, precum și datele relevante de pe site-urile web ale companiei - lampada a sospensione in alluminio. Aceste informații pot include informații valoroase despre clienți, precum și informații valoroase despre cliențidatele cardului de credit.

Copierea de rezervă a site-ului dvs. web poate fi un lucru bun de făcut. Puteți întotdeauna să revenițiîn cazul în care întregul proces ajunge la o scădere în jos. Siguranța informațiilor despre clienți se află în mâinile dvs. ca pe site-ul companieiadmin. Ca rezultat, lăsați toată sarcina și procesele de optimizare pentru motoarele de căutare să se prăbușească.

Jack Miller, Managerul de Succes al Clienților Senior din cadrul Semalt ,descrie câteva dintre modalitățile de a vă proteja site-ul de hackeri:

Utilizați parole securizate

.

Una dintre cele mai ușoare modalități de a asigura securitatea site-ului dvs. este prin utilizareaparole securizate. Fiecare hacker începe cu o sarcină de a încerca să ghicească parola. Parolele comune precum 12345 sunt nesigure și pot fi ale unor persoaneușor de ghicit. De asemenea, este înțelept să nu folosiți cuvinte pe care o persoană ar putea să le ghicească. Orice persoană care accesează site-ul web trebuie să aibă o parolă sigură. Aparola slabă crește vulnerabilitatea site-ului dvs. la hackeri.

Coding..

Unele site-uri slab codificate sunt vulnerabile la unele exploatații ieftine. La proiectaresite-ul dvs., este important să se folosească structura de codare care nu poate permite penetrarea din diferite scopuri. Un bun exemplu sunt câteva site-uri PHP.Aceste site-uri sunt atât de nesigure încât aproape oricine cu un dispozitiv Linux poate ajunge cu siguranță la baza de date. Mai mult, instrumente simple precum Havij sauBrowser Execution Framework (BeeF) poate fi capabil să acceseze baza de date de la distanță fără a fi nevoie să folosească parola de administrator.

Utilizați HTTPS.

Folosirea unei protecții a straturilor de suprafață pentru URL-uri vă poate asigura utilizatorii împotriva anumitorcele mai ușoare încercări de hack. HTTPS poate ajuta o persoană să aibă siguranță și securitate atunci când furnizează informații personale confidențiale pe un site Web. Acestun fel de securitate nu este posibilă cu alte protocoale de găzduire online. De asemenea, este important să sensibilizați vizitatorii cu privire la acest tip de securitate.

Utilizați pluginuri de securitate.

Când găzduiți un site web și automatizați SEO, există unele pluginuri care potsă vă asigurați funcționarea site-ului dvs. web. De exemplu, unii oameni ar putea utiliza instrumentul BulletProof Security sau chiar iThemes Security. Aceste instrumente potsortează orice vulnerabilitate prezentă în orice platformă sau interfață de programare a aplicațiilor.

Concluzie

Securitatea unui site web și a clienților săi se bazează pe capacitatea sa de a sta departehackeri. Hackerii pot viza site-uri pentru o varietate de factori. Mai întâi, acestea pot aparține unei companii concurente care încearcă să aducă site-ul dvs.jos. În alte situații, aceștia pot fi persoane ale căror intenții sunt neclare, dar sunt încrezător să se încurce în modul în care operează compania dvs.Ca rezultat, poate fi un aspect esențial de a fi departe de hackeri, mai ales din punctul de vedere al unui site web. Acest ghid vă poate ajuta să obținețiacest lucru pe masura ce faceti siguranta site-ului tau puternica. În plus, clienții dvs. pot rămâne în siguranță.

November 28, 2017