Back to Question Center
0

Semalt: Pași pentru a efectua pentru a vă asigura de site-ul dvs. de la hackeri

1 answers:

O mare frică că proprietarii de site-uri web trebuie să trăiască este ideea de a le modifica cinevalucrați sau ștergeți complet. Crearea conținutului pe un site web necesită o muncă grea și același lucru trebuie făcut pentru ao proteja.

În afară de efectuarea de backup-uri regulate, aici este lista de sfaturi pregătite de Michael Brown, Semalt Manager de succes pentru clienți, care va fi util pentru a vă asigura siguranța site-ului:

1 - trampolini elastici professionali usation. Actualizați toate platformele și scripturile

Printre cele mai bune lucruri de făcut este actualizarea tuturor platformelor și script-urilor instalate în browserin mod regulat. Motivul este că aceste instrumente au adesea coduri open source, care sunt disponibile dezvoltatorilor cu intenții bune, precum șihackeri. Hackerii de pe site-ul web își pot porni codul, căutând orice slăbiciuni sau lacune pe care le pot profita pentru a câștiga intrarea și controlulsite-ul. Actualizarea nu durează prea mult pentru a finaliza și ajută la atenuarea eficientă a acestor riscuri.

2. Instalați pluginuri de securitate, dacă este cazul

După încercarea de actualizare menționată anterior, asigurați-vă că browser-ul are securitateplugin-uri instalate pentru a preveni orice încercare de hackeri de a obține intrare fără permisiune. Pluginurile de securitate abordează deficiențele inerenteorice platformă și împiedică activitățile potențiale de hacking. Alternativ, SiteLock este un instrument care merge în plus pentru a oferi regulatmonitorizează rapoartele după ce folosește încercările de hacking. Dacă succesul afacerii se bazează pe buna funcționare a site-ului, atunci SiteLockeste o investiție valoroasă.

3. Utilizați HTTPS

Atunci când utilizați HTTPS, se poate observa că în bara de browser apare un semnal verdealertarea că este pe cale să furnizeze informații sensibile pe site. Stenogramele cinci litere reprezintă o dovadă importantă a securitățiiși că este sigur să se furnizeze informațiile solicitate..Dacă site-ul companiei cere vizitatorilor să furnizeze informațiile lor personale, atuncitrebuie să investească într-un certificat SSL. Acesta vine cu un cost suplimentar, dar merge mult în construirea credibilității site-ului și a facemai sigur.

4. Parametrizarea interogărilor

Cele mai frecvente hack-uri de pe site-uri care au multe site-uri care cad victime sunt cele legate de SQLpreparate injectabile. Injectiile SQL contează în formularele web sau în parametrii URL care dau acces la informații externe pentru a furniza informații atunci când suntlăsat să se deschidă. Ce se întâmplă este faptul că hackerii site-ului inserează codul în baza de date a site-ului, ceea ce le permite să obțină o intrare ușoară oricândvrei. Este o problemă pentru proprietarii de site-uri deoarece acestea ar trebui să protejeze informațiile private pe care clienții au încredere în ei. parametrizabilinterogările se asigură că codul utilizat pentru site este fix și, prin urmare, nu oferă spațiu pentru adăugări. Site-ul hackerilor găsește acest lucru imposibil de bătut.

5. Politica de securitate a conținutului (CSP)

Un alt mediu obișnuit pe care hackerii de pe site îl utilizează este atacurile de tip script-cross (XXS). Prin intermediul lor, reușesc să alunece JavaScript malwarecod în paginile site-ului web. O strategie parametrizată folosită împreună cu CSP care permite utilizatorului să definească domeniile pe care le utilizează un browserar trebui să ia în considerare ca surse legitime de script-uri executabile atunci când acestea teren pe pagină ar trebui să fie suficient. Browserul poate ignora toate acesteaaltele care nu au fost incluse în lista de directive au permis modificarea paginilor web.

6. Parole securizate

Oamenii optează pentru a alege parole pe care le găsesc ușor de reținut. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să vă gândiți la o parolă sigură.Cu cât este mai mare parola, cu atât mai bine. Ar trebui să utilizeze caractere, numere și litere. Parolele evidente pun integritateasite-ul în cauză. În același mod, instituiți aceeași cerință pentru parolele pe care le utilizează utilizatorii.

7. Blocați permisiunile directorului și fișierelor

Fiecare fișier și un dosar conținute pe un site Web au un set de permisiuni și controale pentru a le putea citi, scrie sau executa. Atribuicare are acces la fiecare dintre aceste permisiuni pe baza utilizatorului și a grupului căruia îi aparțin.

November 28, 2017