Back to Question Center
0

Semalt: principalele motive pentru care hackerii atacă acest sau acel site

1 answers:

Rugăciunea fiecărei persoane care deține un site web să nu cadă în mâinile ciberneticecriminali ca hackerii. Întreaga rețea mondială este plină de multe personaje, dintre care unele sunt legitime în timp ce au motive neclare.Fiecare afacere online este totul despre SEO și cum să prosperi on-line - high pr website for backlinks. Siguranța unui site web nu este niciodată o preocupare principală atunci când faceți site-uri web.Oamenii încearcă, de obicei, să construiască site-uri cu utilizatorul final sau scopul final al site-ului în minte. Ceea ce nu știu este că hackerii cheltuiescnopți nedormite, încercând să dezvolte exploatări și mecanisme, care să-și îmbunătățească locurile de muncă. Unele atacuri de hackeri, pe care hackerii le folosesc în propriile lorîntreaga perioadă de navigare depinde de instrumentele noi și viitoare, care fac întregul risc de afaceri online.

Pentru a vă îndepărta de hackeri, este posibil să trebuiască să aflați mai întâi de ce hackerii aceștia hacksite-uri web. Aici este lista făcută de Max Bell, Semalt Customer Success Manager, care atrage atenția asupra motivelor care stau la baza fiecărui atac hacker:

1. SEO spam.

Concurența neloială într-un domeniu de comerț electronic este familiară, mai ales atunci când joacă hackeriiun rol. Acești oameni au potențialul de a fura o listă de e-mail de pe site-ul unui concurent și de al folosi pentru a lua clienții. În altele, acestea pot aduce în jos un site ca în hacks DDoS, în cazul în care botnets majore ataca un server cu milioane de cereri la un moment dat. Acestehackerii pot cere apoi o plată pentru a-și îndepărta exploatările, cauzând pierderi masive.

2. Steal Money

.

Frauda informatică devine combustibil din cauza hacking-ului. Majoritatea fondurilor frauduloase se deplasează pesteinternetul este din conturi bancare hackate și alte sisteme de plată precum PayPal. În alte cazuri, hackerii pot folosi SQL Injection pentru a intra în oameniconectați-vă și faceți transferuri monetare ca și cum ar fi fost personajele reale. Alți hackeri pot împrumuta împrumuturi utilizând informații personale furate.

3. Fură informații de contact.

Hackerii primesc multe informații despre o persoană. Cyber ​​bătăuși pot folosi aceste informațiisă facă amenințări victimei. Alte persoane pot comite infracțiuni cu ajutorul conturilor hackate, doar pentru a transfera problema într-o persoană care nu se întreabăpersoană. În alte cazuri, informațiile personale, cum ar fi cartea de identitate, SSN și permisul de conducere, pot fi un element de vânzare în plasa întunecată. Furt de identitateși alte fraude comune depind de aceste conturi. Utilizatorii ar trebui să se ferească de aceste tipuri de hackeri.

4. Distrugeți pacea.

Unii hackeri s-ar putea să nu fi vrut în mod necesar să fure amenințarea cu victima. In orice caz,acestea compromit starea de securitate on-line și pot face ca site-ul dvs. să obțină un steag Google hack. Aceste site-uri au probleme cu clasarea,și întregul proces poate face eforturile SEO eșuează.

Concluzie

Există numeroase motive pentru care un hacker ar putea câștiga interesul de a vă sparge site-ul.Întreaga internet este plină de infractori cibernetici care ocupă o varietate de resurse web, precum și siguranța utilizatorilor. Întreaga experiență pe internetdin multe persoane care au avut o întâlnire cu hackerii este foarte oribil. De exemplu, hackerii pot expune viața personală a unei persoane celebreprin intermediul unor imagini pe care le pot capta de pe internet. Unele motive pentru care hackerii ar putea hack-ul site-ul dvs. sunt în această orientare. Potiaflați unele dintre ele și sporiți securitatea site-ului dvs. de comerț electronic împotriva hackerilor.

November 28, 2017