Back to Question Center
0

Semalt: Secretele hackerilor nu le doresc să știi

1 answers:

Domeniul informatic și tehnologic vine cu o varietate de lucruri. De exemplu,multe companii adoptă o abordare a comerțului electronic, una care presupune crearea de site-uri web și bloguri pentru a-și propune campaniile de marketing.Există multe instrumente noi, care ghidează oamenii prin procesul complicat de creare a site-urilor web. În aceeași măsură, instrumentele cuutilizarea hackerilor avansează, de asemenea, pe măsură ce acestea devin din ce în ce mai bune - bay area support services. Hackerii îndepărtează cu o mulțime de informații personale, precum șialte informații, care pot fi valoroase.

Ei pot hack un site și să facă departe cu informații, cum ar fi card de creditinformații, precum și alte informații utile. Ca rezultat, oamenii ar trebui să se ferească de aceste atacuri, alături de multe alte lucruri potențialeun hacker poate face. Mulți oameni se întreabă cum hackerii își realizează exploatările cu un grad atât de înalt de excelență. Pentru a evita hackeriiși să supraviețuiți încercărilor de hack, este nevoie să înțelegeți cum hackerii hackază site-urile web.

Unele dintre exploatările și metodele lor se află în această orientare, pregătită deFrank Abagnale, Managerul de succes al clienților companiei Semalt Servicii digitale.

  • Injecție SQL.

Acest atac presupune atacarea site-urilor slab codate pentru a le citibaza lor de date. Acest hack fură informații personale, cum ar fi cărți de credit, nume de utilizator și parole. SQL Injection se întâmplă folosind specialunelte, care pot citi tipul de bază de date și pot scoate informații relevante despre clienți. Această metodă poate permite o modificare a datelor hacker, încărcațisau să descărcați fișiere din baza de date prin intermediul accesului la distanță.

  • Atacul pe teren..

Acest atac presupune utilizarea funcțiilor de introducere a textuluia unui site web. Acest atac presupune ca victima să facă clic pe o legătură sau un fișier infecțios. Drept urmare, scriptul creează browser-ul. Hackerulcâștigă acces ca și în cache, precum și parole pentru orice site web. Puteți preveni atacul prin criptarea informațiilorca introducerea unui mecanism secundar de decodificare pe măsură ce informațiile trec între un utilizator și server.

  • Phishing și înșelătorii.

Acestea sunt site-uri clone, care pot înșela un utilizator în a dadatele de conectare la o pagină falsă. Informațiile pe care le introduce un utilizator pot avea o importanță considerabilă pentru securitatea sistemului de date. Pentru atacurile înșelătoare,utilizatorul găsește date valoroase, cum ar fi parole, precum și obținerea accesului la un site web. Unele cazuri ale acestor atacuri conduc la dez-indexarea unui asite-ul pe motoarele de căutare provoacă o pierdere semnificativă companiei.

  • Atacurile din Orientul Mijlociu.

Internetul vizează schimbul de date. Într-un site web, autilizatorul trimite și primește date de la un server sau o bază de date. Pe măsură ce datele se mișcă, există o anumită vulnerabilitate care apare în orice etapă a procesuluiproces. Orientul Mijlociu atacă țintele la furtul acestor informații, ceea ce poate conduce la o pierdere uriașă a informațiilor despre companie.

Concluzie

Hackerii iau milioane de bani prin fraudă și prin alte mijloace. Ei provoacă mulțipotențiale pierderi, precum și provocarea de necazuri și agonie victimelor lor. Multe forme de atacuri de hack reușesc din cauza numeroaselor vulnerabilitățisunt în majoritatea sistemelor convenționale. Este necesară cunoașterea adecvată a acestor atacuri. Securitatea site-ului dvs. web și cea a site-ului dvs.clienții depind de eficacitatea acestor măsuri. Puteți afla cum hackerii reușesc să penetreze folosind acest ghid.

November 28, 2017