Back to Question Center
0

Semalt: Sfaturi și trucuri minunate pentru a proteja împotriva atacurilor de pe site

1 answers:

Hacking-ul este un risc imens pe care majoritatea companiilor sau chiar oamenii le întâmpină în fiecare ziactivitati. Un hacker are cunoștințele de a accesa informații personale prin crearea unui server web temporar care nu este legitimși folosind un server ca un emițător de spam. Hackerii vizează în principal site-urile care au doar securitate de bază.

Nik Chaykovskiy, Managerul de Succes al Clientului Senior al companiei Semalt ,știe cum să prevină hackerii:

Software-ul actualizat

Este imperios necesar să actualizați cât mai des posibil tot software-ul de pe site-ul web - cotton wick with heating coil. Pe aici,sistemul protejează utilizatorul și împiedică hackerii să acceseze site-ul. În consecință, este imposibil pentru atacatori să câștige la distanțăaccesați-l și folosiți-l împotriva proprietarului. Se poate utiliza furnizorii de servicii CMS, cum ar fi Magento, care furnizează actualizări și plug-in-uri pe care site-urile web le folosesc frecventutilizare. Luând astfel de acțiuni, proprietarul site-ului are un pas înainte în prevenirea hackerilor care intenționează să ducă la intrarea în ușă într-un site.

Instalarea pluginurilor de securitate

După actualizarea software-ului, asigurați-vă că dublați acoperirea site-ului prin instalareplug-in-uri de securitate, cum ar fi iThemes, care pot detecta orice formă de hacking și pot remedia problema. SiteLock soluția de securitate site-ul web poate identifica șieliminarea tuturor programelor potențial nedorite și identificarea oricărei lacune create.

Utilizați HTTPS

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) este un protocol de securitate care asigurăcriptarea tuturor comunicărilor transmise între browser și site. Scopul său este de a menține integritatea unor informații foarte confidențialeinformații cum ar fi datele de pe cardul de credit și parolele..Experții recomandă ca magazinele online să utilizeze această sugestie pentru portalurile lor. Lasă asigure mai multă siguranță, un utilizator ar trebui să folosească HTTPS împreună cu SSL (Security Socket Layer) și securitatea stratului de transport.

SQL Injecție

SQL Injection atac este atunci când un hacker poate fi capabil să acceseze un utilizator cel mai vitalutilizând un parametru URL sau un formular web. Pentru a preveni atacurile SQL Injection, trebuie să utilizați interogări parametrizate. Asigură astacodul sursă al unui site are parametri suficienți pentru a preveni distrugerea oricărui spațiu deschis pentru hackeri.

Utilizați politica de securitate a conținutului

Scriptingul cross-site (XSS) este de obicei un atac în care un hacker execută malwarescripturi pe un site acreditat. Întrebările parametrizate sunt instrumentele utilizate pentru a preveni aceste atacuri, asigurându-se că din nou nici un spațiu nu rămâne vacantpentru ca hackerii să se conecteze. Politicile privind securitatea conținutului sunt de asemenea pivot în prevenirea atacurilor XSS, deoarece permit intrarea din anumite domenii.Browserul acreditează și permite accesul la o sursă de script precisă. CSP identifică browserele care sunt valide și cele care sunt contrafăcute.

Parole securizate

Este esențial ca proprietarul site-ului să folosească parole complexe pe care hackerii nu le pot folosiușor de identificat. Se întâmplă numai dacă un proprietar combină caractere speciale, numere și litere pentru parola lor.

Camuflarea directoarelor de administrare

Hackerii pot scana directoarele și registrele de administrator printr-un server web.Pot căuta nume precum "acces", crescând astfel potențialul hackerilor de a slăbi securitatea site-ului. Pentru a reduce șansa de aacest lucru, asigurați-vă că ați redenumit toate folderele admin.

Concluzie

Este înțelept să fii în siguranță, plătind un dolar de top pentru cele mai bune resurse de securitate.Discutați mai sus, sunt șapte dintre cele mai bune sfaturi care ar trebui să pornească site-ul.

November 28, 2017