Back to Question Center
0

Semalt: Small Business ca un obiectiv preferat al infractorilor cibernetici

1 answers:

Lucrurile erau obișnuite la MNH Platinum, o companie care se ocupa de închirierea de vehicule. Micerau conștienți de faptul că doar un clic pe un link de e-mail ar fi putut pune afacerea în pericol.

La începutul anului trecut, o firmă cu sediul în Blackburn și-a găsit cele 1200 de fișiere aflate în compania companieirețea criptată. Ulterior, infractorii au cerut o răscumpărare în valoare de 3.000 de lire sterline pentru a decripta fișierele.

Cu toate încercările de a elimina virusul fără a pierde date importante care să dovedească imposibil,organizația nu a avut de ales decât să plătească - melhor hospedagem gratuita. Directorul general al companiei, Mark Hindle, a declarat că este complet nepregătitpentru atacul cibernetic datorită neglijării implicării pe care un astfel de atac ar putea să o aibă asupra companiei.

Acest caz nu este unul izolat și profesioniștii avertizează că întreprinderile mici suntmai predispuse la amenințarea atacului cibernetic, deoarece în majoritatea cazurilor acestea sunt nepregătite.

Andrew Dyhan, Managerul de succes al clienților din Semalt Servicii digitale, discută modul în care infractorii cibernetici atacă întreprinderile mici.

Din punct de vedere istoric, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) nu sunt ținta comună a criminalității ciberneticedar în 2015, Toni Allen, susține că lucrurile s-au schimbat drastic. Potrivit unui sondaj efectuat de guvern cu privire la încălcările securității,75% din întreprinderile mici au raportat posibilitatea unui atac în 2012, iar tendințele au crescut în 2013 și 2014..

Statisticile de la Symantec, o firmă care se ocupă de securitatea cibernetică, indică faptul că peste jumătate dinatacurile de tip phishing prin intermediul e-mail-urilor din 2012 au fost împotriva întreprinderilor mici.

Noua reglementare europeană face problema securității cibernetice pentru IMM-uri mai criticădeoarece au un obiectiv de a proteja datele clienților. Regulamentul recent dezvoltat va veni în joc în 2018 și ar putea avea ca rezultatorganizația fiind amendată cu 4% din veniturile anuale sau 20 de milioane de euro, oricare dintre acestea este mai mare pentru a permite interzicerea încălcărilor de securitatecu datele clientului.

Criminalii percep IMM-urile ca ținte mai moi, în majoritatea cazurilor, sunt canale la un premiu uriaș.

Campania Cyber ​​Streetwise, o inițiativă administrată de Home Office, evidențiază următoareleca principalele amenințări cibernetice împotriva IMM-urilor:

Atac de atac

Atacul apare când infractorii accesează rețeaua unei organizații optimizândo susceptibilitate necorespunzătoare în cadrul aplicației, facilitând accesul la datele companiei.

Ransomware

Se întâmplă atunci când o aplicație rău intenționată a primit, în majoritatea cazurilor, printr-un phishinge-mail blochează informațiile din rețeaua organizației. Ulterior, cererea de crimă pentru o răscumpărare în intervalul de 500 - 1.000 de lire sterlineutilizați cheia de decriptare.

Eroare umană

În cele mai multe cazuri, oamenii sunt cea mai predispusă legătură într-un anumit lanț de securitate, și una semnificativăporțiunea de încălcări a informațiilor este ca o consecință a pierderii sau diseminării datelor persoanei greșite. Chiar și atacurile obișnuitepot avea efecte semnificative în situațiile în care este implicată implicarea PII critic.

atac de refuz de serviciu

Atunci când o organizație are un volum mare de informații în serverele sale împinse prin acanal malware. Aceste tipuri de atacuri pot fi executate cu ușurință cu investiții minime.

Frauda CEO-ului

Se întâmplă atunci când un atacator emite un personaj senior cu compania fie prinspoofing sau hacking contul lor de e-mail și obligă o persoană cu autoritate financiară să execute o plată.

November 28, 2017