Back to Question Center
0

Semalt: Știri din prima pagină privind securitatea web

1 answers:

Dacă există ceva ce oamenii pot învăța din anul 2016, este modul în care se pot protejade la intruziunea hackerilor. În încercarea de a crește gradul de conștientizare, Frank Abagnale, Semalt Senior Manager de succes al clienților, a rezumat șapte dintre cele mai importante știri care au modelat în acest an.

1 - az lamberts. Dropbox Hack

Un atac de interes special este hack-ul Dropbox, care a avut un impact semnificativ asupra luiutilizatorii săi. Aceasta a dus la o acoperire largă de către mass-media, deoarece existau milioane de conturi de utilizatori compromise. Este un incident care a subliniatnevoia critică a oamenilor de a folosi parole puternice și unice și o campanie care să asigure companiilor să ofere o astfel de cerință clienților lor.

2. Atacul Dynos Dyn DNS

Dyn este un furnizor DNS care a căzut victimă hacking-ului pe 21 octombrie în 2016. A fost făcut folosindun botnet Mirai utilizat în mod obișnuit în dispozitivele IoT, ceea ce a dus la oprirea site-urilor majore. Nu este un secret faptul că hackerii vizează dispozitivele IoTdatorită vulnerabilităților lor multiple. Cu toate acestea, un lucru pe care utilizatorii l-au învățat din acest episod este cât de periculos poate fi IoT atunci când a intratmâinile greșite.

3. Actul britanic privind puterile de anchetă

Marea Britanie a adoptat una dintre cele mai controversate legi, Bill of Powers Investigator, caresporește domeniul de aplicare al supravegherii în numele reducerii terorismului și al îmbunătățirii securității. Autoritățile IT au acum acces la jurnalele de utilizatorfără a avea nevoie de un mandat, deoarece acestea rămân intacte în sistem timp de douăsprezece luni. Problema a generat dezbateri privind controalele guvernamentaleși echilibre..Acestea ridică, de asemenea, întrebări privind gradul de competență al instanțelor în ceea ce privește confidențialitatea.

4. Bitfinex Hack

Criptocurrency a început să primească controlul securității în masă după ce hackerii au intrat înSchimbul Bitfinex. Chiar dacă firma și-a compensat utilizatorii, oamenii au început să reexamineze decizia de a investi în Bitcoins de la astfel de tipuridin schimburile vulnerabile nu oferă niciodată o compensație. Subiectul nu se află în întregime în pădure, pe măsură ce guvernele și băncile încep să se îmbrățișezeideea de a folosi bitcoins ca mijloc de schimb valutar în 2017.

5. Exploatarea vacii murdare

Exploitul COW Dirty este o vulnerabilitate în kernel-ul Linux care permite hackerilor să câștigeprivilegii administrative pe computer timp de cel puțin cinci secunde. Linus Torvalds a raportat că ei erau conștienți de existența lui șia încercat să o repare cu un deceniu în urmă. Acesta servește ca un exemplu în care apar bug-uri de sistem vechi ca vulnerabilități critice în contemporanelumea digitală, garantând monitorizarea continuă a siguranței sistemului.

6. Ransomware

Anul 2016 a înregistrat o creștere a atacurilor de răscumpărare. Ei au vizat o serie deorganizațiile, dând o indicație clară că nimeni nu este scutit de atacurile de răscumpărare. Sensibilizarea față de măsurile preventive și de securitatesunt câteva modalități de a împiedica utilizatorii să obțină răscumpărarea în viitor.

7. Cyber ​​Grand Challenge de la DARPA

Cyber ​​Grand Challenge de la DARPA este menit să invite echipele la sistemul de hacking și patch-urivulnerabilități. Aceste provocări au foarte puține interacțiuni umane deoarece sunt în mare parte automatizate

Viitorul securității sistemelor în 2017

Nu se spune ce se întâmplă în 2017. Cu toate acestea, hackerii rămân în căutareamai multe vulnerabilități. Hackerii își pot avansa atacurile pentru a-și viza rețelele Tor și alte exploatații și pentru a folosi branding mai sofisticat în timp cela aceasta. Cel mai bun lucru este că printre puținele lucruri care au avut loc în 2017, este conștientizarea securității.

November 28, 2017