Back to Question Center
0

Semalt sugerează căile de a raporta fraudele și înșelătoriile pe internet

1 answers:

Mulți proprietari de site-uri și dezvoltatori au experimentat tentative de fraudă și înșelătorii pe internet.În mod surprinzător, majoritatea victimelor nu raportează nimic. Adesea, victimele sunt rușine că au căzut în escrocherie sau chiar își pierd speranța.În acest sens, este esențial să semnați fraude și fraude online pentru a împiedica criminalii de pe Internet să invadeze alte site-uri sau persoane. unutrebuie să aibă un spirit de luptă - pasha 400 lux. În plus, există numeroase organizații care sunt dispuse să ajute victimele. O infracțiune săvârșită prinInternetul este de asemenea pedepsit.

Astfel, cum poate un utilizator de internet, un proprietar de site sau un dezvoltator să raporteze fraude sau escrocherii?Care sunt unele dintre resursele disponibile pentru raportarea fraudelor / fraudei? Aflați în această scriere oferită de Andrew Dyhan, Managerul de succes al clienților companiei Semalt .

Resurse online de raportare în caz de fraudă / fraude.

Centrul de plângeri privind criminalitatea internetului (ICCC) este prima resursă utilizabilă. Aceasta esteun parteneriat între Centrul național pentru crima gulerului alb și Biroul Federal de Investigații al Statelor Unite. Conform internetuluiexperți, ICCC se numără printre cele mai bune platforme pentru raportarea unor fraude mai grave care implică hacking (sau intruziune pe computer), Furtul comerțuluiSecretele (Spionaj Economic), furtul de identitate și alte atacuri Cyber. Cu toate acestea, se poate raporta oricare altă crimă care nu o facese încadrează în respectivele categorii chiar dacă simt că infracțiunea comisă este minoră..Mai mult, dacă o infracțiune nu se încadrează în categoriile ICCC,organizația poate îndruma o victimă la o agenție relevantă. Astfel, ICCC este o platformă care deschide porțile tuturor victimelor fraudelor și fraudelor online.

În al doilea rând, Biroul online pentru afaceri mai bune din SUA și Canada oferă un site webpentru clienții care ajută victimele înșelătoare în raportarea reclamațiilor referitoare la comercianții cu amănuntul online și alți infractori. În plus, victimele fraudeipoate căuta, de asemenea, baza de date a acestei organizații pentru a stabili dacă un anumit comerciant are alte plângeri împotriva lor. De asemenea,reclamanții sunt încurajați să efectueze o urmărire și să determine dacă reclamațiile împotriva unui comerciant cu amănuntul au fost soluționate.

În al treilea rând, site-ul internet al Guvernului Statelor Unite privind frauda pe Internet este altulcale pentru depunerea infracțiunilor pe internet. Platforma este cea mai potrivită pentru reclamații, cum ar fi atacurile de tip phishing, e-mailurile înșelătoare, plângerile consumatorilorse referă la frauda privind marketingul internet și investițiile în internet. Site-ul oferă, de asemenea, link-uri către agenții adecvate care se ocupă de raportarea înșelătoriilor pentru oun anumit tip de criminalitate online.

În continuare, Craigslist are o pagină dedicată prevenirii scamurilor în plusla furnizarea de informații despre procedurile de raportare în cazul în care unul a fost fraudat de membrii Craigslist. Mai multe informații sunt disponibile laSite-ul Craigslist despre cum să se ocupe de înșelătorii oricând apar.

Centrul de securitate eBay este o altă platformă pentru siguranța generală pe piață. Aceastaasistă victimele de hacking în legătură cu înșelătoriile legate de licitație și cu fraudele adresate autorităților competente. Mai mult decât atât, Centrul de securitate eBay oferăaplicarea legii pentru tehnici pentru a stabili dacă un escroc încearcă să liciteze mărfuri furate. Această caracteristică este deosebit de importantăla victimele furtului de proprietate.

În cele din urmă, pagina de securitate Facebook permite unei victime înșelătoare să raporteze fraude, necinstițiaplicații, hack-uri de cont, spam sau alte atacuri legate de Facebook. Nu fi timid. Raportați fraudulari pentru a preveni daunele viitoare.

November 28, 2017