Back to Question Center
0

Semalt: Tipurile de atacuri hacker și modul de remediere a unui site

1 answers:

Realizarea obiectivelor dvs. direcționate prin SEO poate fi compromisă de un număr de factori, site-ul dvs. websecuritatea fiind una dintre ele. Tendințele emergente și problemele cu care se confruntă în sectorul tehnologic necesită un nivel ridicat de măsuri de control al securității.Statisticile arată că mai mult de 10% dintre site-uri web scad datorită hackerilor și atacurilor.

Fiind un marketer de conținut, securitatea dvs - auton renkaita. online contează foarte mult. Angajarea profesionalăși firma SEO cuprinzătoare pentru a gestiona securitatea site-ului dvs. funcționează în cea mai mare parte pentru un număr mare de companii care operează on-line. Lucrul cu un SEOfirma asigură marketerii de securitate de vârf, identifică concurenții de vârf și generează backlink în timp real. Pe termen lung, conținutmarketerii sunt interesați să-și atingă obiectivele și întâmpină întoarce uriase.

Nik Chaykovskiy, Managerul de Succes al Clientului Senior al companiei Semalt Serviciile digitale, elaborează atacuri cibernetice pe care trebuie să le lucrați.

Atacul brutal

În mod obișnuit, atașamentul de forță brute, denumit atașament lateral, utilizează vânzătorii de atac modernipentru a vă sparge sistemul computerului. Acest tip de atac se aplică în cazuri rare. Hackerii care utilizează atacul orb pentru a accesa site-ul dvs.detalii utilizează toate tehnicile disponibile în lume. După accesarea PC-ului, hackerii au acces la toate conturile și paroleletraversarea și verificarea credibilității. Cu toate acestea, este ușor să se detecteze atacul brutal, deoarece sistemul de calcul execută foarte multde activități de date în același timp.

Măsurile de prevenire

Atacul brutal este atât de ușor de detectat. Cu un pas înaintea hackerilor plătește foarte mult.Pentru a preveni hacking-ul folosind atac advers, puteți să limitați încercările de conectare și să blocați conturile în cazul încercărilor nereușite.

Atacul omului în mijloc

Comunicările dintre un utilizator final al site-ului web și o parte înfloritoare conduc la atacul MITM..Hackerii preiau controlul securității site-ului prin interceptarea forumurilor de comunicare. În această metodă de atac, hackerii preiau controlultotul fără cunoștințele utilizatorului final.

Măsurile de prevenire a atacurilor MITM

Pentru a împiedica atacatorii să preia controlul asupra securității site-ului dvs. web, luați în considerare utilizarea acestuiafirewall-uri, gateway-uri web, programe antivirus și VPN-uri. Folosind o criptare fiabilă între server și client ajută la blocarea hackerilor.

Atacul platformei sociale

În mod obișnuit cunoscut sub numele de inginerie socială, atacul social este considerat cel mai ușorpentru a distruge o firmă bine stabilită. Hackerii care utilizează această tehnică manipulează utilizatorii pentru a-și afișa parolele și detaliile cărților de credit.

Contramăsuri

Hackerii au un mod de a-și manipula țintele de vârf prin formarea unei relații caldecu ei. Atacul social poate fi prevenit prin sensibilizarea oamenilor cu privire la necesitatea păstrării discrete a informațiilor lor sensibile.

Atac de client

În acest tip de atac, hackerii compromite securitatea site-ului prin manipularesă faceți clic pe documente deschise și pe clicuri. Procedând astfel, hackerii vă conduc către un site web rău intenționat, care vă face vulnerabili să fiți hackeri.

Măsurile de prevenire

Crearea de conștientizare a angajaților dvs. cu privire la necesitatea de a fi atenți atunci când utilizațiInternetul public este important. Hackerii rămân vigilenți, așteptând ca un angajat să descarce software liber de pe un site rău intenționat, apoi să-l hackîntreaga organizație. Fiți vigilenți și atenți când folosiți WIFI public pentru a evita hacking-ul.

Atacul de exploatare

Atacul de la distanță este folosit în principal pentru a răspândi viruși rău-intenționați, pentru a avea acces la informații sensibileinformații și creați o represiune la PC-uri vizate.

Stați vigilent

A fi vigilent prin blocarea tuturor vulnerabilităților site-ului dvs. vă va menține în siguranțăhackeri. Luați în considerare implementarea consultanței interne și externe a securității IT pentru a fi sigură.

Concluzie

Siguranța site-ului dvs. web contează foarte mult atunci când vine vorba de marketingul digital și de conținut.Un număr bun de site-uri de afaceri scade în fiecare lună din cauza atacurilor de la hackeri rău intenționați. Închiriați profesioniști IT pentru a vă ține la curent șiîmpiedicați site-ul dvs. să coboare ca rezultat al hacking-ului.

November 28, 2017