Back to Question Center
0

Semalt: Tot ce trebuie să știți despre atacurile recente ale aplicațiilor web și modalitățile de evitare a acestora

1 answers:

Creșterea numărului de fișiere malware scrise în funcție de ferestre, decât de operare Macsistemul în trecut a lăsat mai mulți guru tehnologici întrebând motivele pentru această tendință. Mulți au susținut că acest lucru se poate datora forțeiMac, în timp ce alții l-au văzut ca urmare a unui număr mare de utilizatori de Windows, făcând astfel o aventură plină de satisfacții pentru hackerii site-ului web.Din păcate, popularitatea Mac a venit cu o creștere a numărului de troieni și a malware-ului aferent, cu potențialul de a le face rău.

Igor Gamanenko, Managerul de Succes al Clienților din România Semalt ,se concentrează asupra necesității de a proteja nu numai browserele, ci și aplicațiile web.

Surse de forță motrice pentru hackerii de site

Când utilizatorii vă dau informații pentru stocarea în baza dvs - aircraft valuation. de date, au așteptărică va rămâne confidențială. Ceea ce nu se știe este că un hacker de site undeva se săpare în jurul site-ului tău caută slabpuncte de exploatare. Oricare dintre următoarele ar putea inspira intențiile lor.

  • Dovediți-le îndemânare comunității.
  • Pierderi cauzate companiei prin distrugerea bazei de date
  • Date despre utilizatorul Pilfer
  • Descărcați informații critice de vânzare pe piața neagră. În acest caz,ele nu lasă urme și continuă să facă rău pentru o perioadă îndelungată .

Motivele pentru care hackerii de pe site-uri vizează o aplicație

1. Popularitatea este principalul motiv. Când ați construit un internet de successite-ul, trebuie să existe concurenți care se simt depășiți și trebuie să facă tot posibilul pentru a rămâne relevanți.

2. Motivele politice..Acest lucru este evidențiat de grupuri precum orchestrarea anonimăa căror motivație de a ataca guvernele și organizațiile religioase trebuie să facă declarații.

3. Angajații angajați, de asemenea, uneori echipează cu outsideri ca urmare a nemulțumirii.

Cele mai recente atacuri de hacking

1. Atacuri de injectare SQL

În acest caz, scopul unui atac asupra bazei de date este de a fura, distruge sau modificainformații despre utilizator. De exemplu, hacker-ul site-ului web poate ajusta rezultatele financiare ale unei companii și, de asemenea, fura informații cruciale despre cliențicum ar fi numerele cărților de credit.

2. Atacuri de scripting pe site-uri

Aceasta implică introducerea unui cod rău intenționat care se execută pe partea victimei.

3. Atacurile distribuite de Denial of Service

Aceasta implică generarea unei mii de adrese IP destinate inundării unui sit cu trafic.Acest lucru face un site lent sau indisponibil pentru o anumită perioadă.

4. Solicitarea pentru Cross Site Atacuri de fals

Un utilizator este înșelat să descarce un link sau o imagine în timpul unei sesiuni autentificate care ajutăîn executarea atacurilor rău intenționate.

Modalități de protejare a activelor și a utilizatorilor

În cazul în care aplicațiile web sunt înconjurate de toate vulnerabilitățile de mai sus, niciun dezvoltatorar dori să riscă eforturile sale. Acest lucru face necesară includerea măsurilor de prevenire de la etapele inițiale la cele finale. nistesoluțiile sunt personalizate pentru sarcini specifice, în timp ce altele sunt realizate în mod continuu. Revizuirea codurilor, a programelor de scanare și de vânătoare a acestoratrebuie să fie efectuate pe întreaga durată de viață a aplicației. Dacă căutați soluții specifice atacurilor, puteți alege din implementarea utilizăriia CAPTCHAS, utilizarea procedurilor stocate cu parametri automați sau utilizarea unui Firewall de aplicații web care monitorizează și blochează potențialulatacuri.

November 28, 2017