Back to Question Center
0

Semalt: Tot ce trebuie să știți despre o descriere adecvată pentru Meta

1 answers:

Descrierile metaforelor reprezintă o modalitate esențială de a prezenta tot ceea ce doriți ca audiența dvs. să vadă. Este cel mai înalt nivel al paginii dvs - create my logo for me. în rezultatele căutării. Nu puteți să faceți acest lucru fără o descriere bună a datelor meta, deoarece acesta joacă un rol în determinarea ratei CTR. De fapt, dacă îl scrieți într-un mod convingător, atunci traficul dvs. va avea un mare impuls.

Pentru a reuși, trebuie să urmați instrucțiunile oferite de Max Bell, Managerul de succes al clientului Semalt .

Pasul 1: începeți cu un verb de acțiune bun

Știați că prin utilizarea unui verb puternic de acțiune puteți inspira publicul să facă ceva? Tot ce este nevoie este un simplu truc - verbul de acțiune - cum ar fi "Descoperă", "Devino", "Identifică" sau "Învață". Te-ai fi surprins de modul în care oamenii devin acolo și se îndreaptă spre groove.

Pasul 2: oferiți publicului o idee despre conținutul dvs.

Dacă publicul dvs. poate fi în măsură să înțeleagă modul în care este prezentat conținutul și, bineînțeles, modul în care aceștia vor beneficia făcând clic pe conținutul dvs., atunci rata de clic va fi cu siguranță ridicată. Mai degrabă decât concentrarea de umplere a cuvintelor cheie, încercați să faceți meta descrierea dvs. cât mai persuasivă posibil. Nu te amesteca, totuși..Deși este important ca descrierea meta să fie una persuasivă, nu uitați să stropiți în câteva cuvinte cheie. Ideea este aici - găsiți un echilibru între persuasiune și optimizarea cuvintelor cheie.

Pasul 3: asigurați-vă că descrierea meta este mai mică de 155 de caractere

Dacă te-ar lăsa, poți să te hrănești cu cine ești ca o marcă, produse / servicii și așa mai departe. Cu toate acestea, nu puteți și nu ar trebui să depășiți cele 155 de caractere. Ce se întâmplă când scrieți o descriere lungă de meta vorbind despre tine ca fiind cea mai bună. Unii oameni pot argumenta că acest lucru nu este cel mai rău lucru care se poate întâmpla, dar trebuie să vă gândiți la asta, este nevoie să puneți capul sau coada meta-descrierilor, nu?

Pasul 4: nu uitați să includeți cuvântul cheie în descrierea meta

Vă amintiți că am menționat ceva despre umplutura de cuvinte cheie? Ei bine, acum ajungem la asta. Cuvântul dvs. cheie primar trebuie să fie inclus în descrierea meta. Asigurați-vă că se citește fără probleme. Nu vă deranjează repetarea de mai multe ori, Google va afișa cu litere aldine atâta timp cât îl introduceți (cuvântul cheie) cu gust. Urmați liniile directoare și totul devine natural.

Pasul 5: încercați să finalizați descrierea meta cu un apel de acțiune

"Descoperă mai mult", "Începeți" sau "Aflați mai multe" va crea un impuls pentru ca publicul să fie lipit de conținutul dvs. Dezlănțui creativitatea prin tinkering cu alte verbe de apel-la-acțiune.

Pe măsură ce ne ocupăm de meta-descrieri, nu uitați că ar trebui să găsiți o echipă care să vină cu idei proaspete. Dacă este nevoie, împărtășiți ceea ce ați învățat din sfaturile expertului Semalt. În acest fel, puteți face ca descrierile meta să funcționeze în avantajul dvs. Uitați de ce credeți că ați ajuns la prima pagină a unui rezultat al căutării - începe cu descrierea meta.

November 28, 2017