Back to Question Center
0

Semaltul transmite informații utile despre frauda pe internet și despre modalitățile de protecție împotriva dvs.

1 answers:

Companiile de transport maritim sunt conștiente de fraude care folosesc identitatea lor în societatemass-media și site-urile de comerț electronic pentru a induce în eroare mii de cumpărători care se întâlnesc cu aceste site-uri web.

În felul acesta funcționează normal. Treceți printr-un site web de e-commerce, identificați-văindiferent de cum doriți să cumpărați, să verificați și să finalizați procesul de plată - perenz lampadari contatti. Apoi, primiți și un e-mail care vă solicită să plătiți pentru o expediere înainteeste expediat. Există însă o problemă: e-mailul nu este de la compania oficială de transport de marfă și banii de care vi se cere să plătiți vornu va fi rambursată și nici nu vă va ajuta să procesați comanda. Alte escrocherii, cum ar fi înșelătoria de loterie, unde sunteți informat că ați câștigat o lovitură de stat,loterie sau premiu pentru o competiție pe care nu ați participat niciodată în primul rând.

Societățile de transport de marfă nu oferă servicii terțe (escrow). Ca atare, nu fidulce a vorbit în plăți de cablare pentru oricine. Ați putea să faceți o înșelătorie online.

Ross Barber, Semalt Managerul de succes al clienților vă sfătuiește să luați în considerare următoarele informații. Chiar dacă există un număr de transport atribuitexpediere, nu te lăsa păcălit. Produsul poate fi inclus în coșul dvs. de cumpărături, însă nu poate fi în mâinile transportului de marfăcompanie. Dacă aveți vreo îndoială, contactați compania de transport maritim sau vizitați site-ul oficial. Acest lucru va verifica faptul că compania de transport maritimare produsul în posesia sa..Apoi poți să te odihnești cu asigurarea că bunurile tale vor ajunge la tine.

Companiile de transport maritim / de marfă fac tot ce le stă în putință pentru a preveni înșelătoriile online.Departamentul de relații cu clienții, departamentele juridice și de securitate colaborează îndeaproape pentru a vă asigura că dvs. (clientul) știți despre toate înșelătoriile și cum să procedațievita-i. Mai mult, ei cooperează cu organizațiile internaționale precum eBay, Amazon, Western Union și chiar guvernele pe care să le păstrezelucrurile se desfășoară fără probleme.

Ce ar trebui să faceți dacă sunteți o victimă?

Pentru ca autoritățile necesare să închidă un site web fraudulos, aceștiasă te bazezi pe tine să raportezi orice activități suspecte. Transmiteți adresa de e-mail la adresa furnizată. Rețineți că nu veți primi nicio notificare când vă aflațitrimiteți e-mailul. Ar putea fi, de asemenea, o idee bună să raportați autorităților locale vizavi de poliție. Au fost câteva cazuri, careau condus la arestări. Cu băieții răi în spatele gratiilor, vă puteți bucura de confortul cumpărăturilor online.

Sensibilizarea

După cum sa spus, este necesar să se raporteze în special toate cazurile de fraudă onlinecele referitoare la companiile de transport maritim. Cu publicul conștient de această amenințare, aceste cazuri vor fi cu siguranță un trecut. Aici suntunele măsuri utilizate pentru a combate frauda online:

  • > întâlniri între diferitele părți interesate care urmăresc să abordeze această problemă
  • > publicarea de buletine informative regulate
  • > privind modul în care funcționează procesul de transport maritim pentru un produs. În acest fel, putețiușor de spus despre o înșelătorie.

În concluzie, asigurați-vă că îi spuneți unui prieten despre ceea ce înveți, astfel încât și ei să facă acest lucrusă nu devină victimă.

November 28, 2017