Back to Question Center
0

SEO & Marketing de conținut - Semalt împarte diferența de care trebuie să înveți

1 answers:

În orice afacere online, marketingul digital poate forma inima unei baze de clientelă în creștere.De exemplu, comercianții de internet folosesc tehnici esențiale, cum ar fi Search Engine Optimization (SEO) sau Content Marketing. In orice caz,știind diferența dintre SEO și marketingul de conținut nu poate fi foarte ușor. Există multe asemănări între aceste două metodede a atrage clienți online. Pentru a fi mai specific, SEO este, în esență, marketing de conținut. În același timp, marketingul de conținut este și despre SEO - best of chile travel.

Pentru a ușura confuzia, managerul de succes al clienților din Semalt ,Lisa Mitchell, are o listă de moduri diferite de a explica relațiile dintre SEO și marketingul de conținut.

Diferența dintre SEO și marketingul conținutului

Marketingul SEO și al conținutului nu este de obicei integrat. Nu contează cât de multe sunt acesteadoi factori par să lege împreună, unele dintre aspectele lor se suprapun. Un mare marketing de conținut greșeală face convingerea că conținutulmarketingul elimină nevoia de SEO. Această idee poate induce în eroare o persoană și poate avea drept rezultat un site care se clasifică prost ca urmare a nerespectăriicaracteristici cheie concepute pentru fiecare dintre ele.

Această greșeală este evidentă în modul în care oamenii se raportează la diferite aspecte implicateîn fiecare dintre ele. De exemplu, SEO înseamnă tehnici de marketing digital, cum ar fi o căutare potrivită a cuvintelor cheie, crearea de conținut, socialmarketingul media, legătura și designul site-ului deasupra altor parametri..Pe de altă parte, marketingul conținutului implică numai crearea de conținut.Este una dintre metodele Google de a clasifica un site web, prin implicarea aspectelor cum ar fi relevanța conținutului, durata postărilor pe blog, SMM viralprecum și unele domenii ale SEO.

Cum se referă SEO și marketingul conținutului

Vizualizarea SEO și marketingul de conținut ca entități separate poate crea greșitimpresia celor două. Mai întâi de toate, SEO face parte din marketingul de conținut, deși nu pe deplin. Acest fapt este evident datorită unor aspecte precumplasarea conținutului, meta-etichetele și meta-descrierea, legătura social media, precum și selecția și dezvoltarea cuvintelor cheie. Prin urmare, unele dintre eleaceste aspecte se referă, făcând cele două dintre cele mai eficiente tehnici de marketing pe internet ale deceniului.

În fiecare aspect al fie SEO sau marketing de conținut, există o tehnică decelălalt. Pentru a reduce confuzia, SEO și marketingul de conținut sunt diferite în anumite moduri. De exemplu:

  • SEO se referă la un spectru îngust atunci când vine vorba de crearea și postarea conținutuluidecât marketingul de conținut. Aceasta implică mai multe aspecte tehnice legate de rularea unui site Web. În același timp, marketingul de conținut implică dezvoltareaconținut, care va necesita SEO pentru vizibilitate online.
  • Aplicarea marketingului SEO și a conținutului este diferită. De exemplu, înseamnă SEOautomatizarea anumitor aspecte tehnice ale marketingului de conținut. Singurul mod în care marketingul de conținut are sens este prin aplicarea oricărorTehnici SEO

Concluzie

Pentru orice site web de succes pentru a învinge concurența lor, atât SEOși de marketing de conținut sunt un trebuie să aibă. De exemplu, SEO are numeroase modele și caracteristici tehnice pe care marketingul de conținut trebuie să le operezeoptim. În alte cazuri, SEO depinde de informațiile care sunt disponibile numai în marketingul conținutului. Determinarea diferenței și cunoaștereacare unul poate fi esențial pentru a reuși online. Ca urmare, cele două tehnici de marketing online sunt independente și pot ajuta la rangul de asite-ul web ridicat în motoarele de căutare.

November 27, 2017