Back to Question Center
0

Sfaturi privind optimizarea imaginilor de la Semalt

1 answers:

Trăim într-o lume vizuală, iar semnificația optimizării imaginii nu poate fi ignorată. Imaginile de înaltă calitate fac ca site-ul dvs. să fie mai atrăgător și să conducă mult trafic organic. Fără conținutul adecvat și optimizarea imaginii, s-ar putea să nu obțineți niciodată rezultatele dorite. Optimizarea imaginilor este avantajoasă într-o multitudine de moduri, de exemplu, oferă o experiență mai bună pentru utilizatori, îmbunătățește timpul de încărcare a paginii dvs. și oferă opțiuni de clasare mai bune - mcc computer repair san jose. Tehnologia de căutare vizuală a făcut pași importanți în ultimele luni, iar cele 8 motoare de căutare nu pot identifica conținutul imaginilor. Deci, ele depind de textul imaginilor dvs. pentru a intelege ce reprezinta imaginile si cum se raporteaza la subiecte sau articole. Iată sfaturile proeminente de optimizare a imaginii pentru webmasteri și bloggeri oferite de Max Bell, managerul de succes al clientului Semalt .

Imagini stoc nu pot ajuta în SEO:

Dacă doriți ca imaginile dvs. să apară pe site-ul web, ar trebui să aveți acces deplin la imaginile stoc. Dar imaginile stoc nu pot ajuta în SEO, deoarece ar trebui să continuați cu SEO și off-page SEO separat. O mulțime de site-uri sunt aglomerate cu aceleași imagini de stoc, deci ar trebui să vă gândiți la imaginile unice și atrăgătoare care nu au fost folosite niciodată. Chiar și atunci când imaginile de stoc sunt optimizate, ele vor avea aceleași efecte sau avantaje SEO ca imaginile originale.

Folosiți imagini de înaltă calitate:

Este important să utilizați fotografii unice și de înaltă calitate în toate articolele dvs. Cele mai inovatoare imagini pe care le folosiți, cu atât sunt mai bune șansele dvs. de a fi clasate în motoarele de căutare..Imaginile originale înseamnă că ar trebui să utilizați fotografii fără drepturi de autor. Dacă nu aveți acces la Shutterstock sau Getty Images, puteți realiza fotografii în interiorul camerei utilizând o cameră foto. Oferiți vizitatorilor dvs. o mulțime de informații despre marca dvs. și acest lucru este posibil numai cu videoclipuri și fotografii impresionante.

Oferiți clienților dvs. o imagine a companiei dvs. sau oferiți o imagine de produs de înaltă calitate pe care vizitatorii dvs. vor răspunde .

Mulți utilizatori ignoră fotografii stoc. Imaginile originale de înaltă calitate vă permit să ieșiți în evidență în rezultatele căutării, să arătați personalitatea mărcii dvs. și să atrageți mai multe persoane pe site-ul dvs.

Aveți grijă de drepturile de autor:

Indiferent de imaginea pe care ați selectat-o, trebuie să vă asigurați că imaginile sunt libere de utilizat și că nu există conflicte de copyright. Dacă aveți acces la Shutterstock, Getty Images, DepositFiles sau alte platforme similare, puteți utiliza cât mai multe fotografii pe care le doriți fără să vă faceți griji cu privire la conflictul de drepturi de autor. Dar dacă nu aveți licențe pentru a le utiliza imaginile, atunci va trebui să vă confruntați cu un proces costisitor. În conformitate cu DMCA (Digital Millennium Copyright Act), utilizatorii nu pot folosi conținutul și imaginile cuiva, deoarece ar putea încălca problemele de copyright .

JPEG este cel mai bun:

Există diferite formate de imagine, dar JPEG este cel mai bun format de imagine utilizat. Oferă o mulțime de opțiuni pentru menținerea calității imaginilor atunci când sunt redimensionate sau comprimate. Puteți juca cu culori, modele și umbre pentru a vă asigura că imaginea finală este conformă cu aspectul site-ului dvs. și cu conținutul. Este adevărat că imaginile JPEG sunt ușor de comprimat și pot fi folosite atât în ​​dimensiuni mici, cât și în dimensiuni mari .

Împachetare:

Când este vorba despre SEO, este important să numiți imaginile. Ar trebui să creați nume scurte, dar cuprinzătoare ale imaginilor dvs. și asigurați-vă că cuvântul cheie principal este adăugat în aceste nume. Google, Yahoo și Bing vă vor accesa cu ușurință conținutul și imaginile dacă cuvintele cheie și frazele sunt utilizate în mod corespunzător .

November 29, 2017