Back to Question Center
0

Trucuri simple de la Semalt, care vor face site-ul dvs. WordPress cât mai sigur posibil

1 answers:

Internetul prezintă numeroase oportunități pentru persoanele care rulează multiplesite-urile de comerț electronic pentru a-și îndeplini eforturile. De exemplu, majoritatea întreprinderilor adoptă o abordare e-commerce, una care vine cu multeversiunile și dezavantajele. De exemplu, site-urile sunt supuse hackerilor. Hackerii compromit securitatea cibernetică prin numeroase moduri, ceea ce permitesă obțină acces neautorizat la o varietate de magazine de comerț electronic, precum și să obțină date relevante despre clienți. Pentru a rămâne în siguranță de laaceste amenințări cibernetice, trebuie să înțelegeți cum funcționează - hosts mikrotik.

WordPress este cel mai tipic sistem de management al conținutului. De exemplu, WordPressdeține aproximativ 24% din toate site-urile internet la nivel global. Ei au acest sens datorită multor factori care par să favorizeze modelul lor de afaceri.WordPress are multe instrumente și pluginuri care permit utilizatorilor să automatizeze multe tehnici de SEO și de marketing pe internet. Cu toate acestea, la fel de mulți oameniutilizați WordPress pentru nevoile site-ului, hackerii și alte amenințări cibernetice găsesc WordPress și o mină de aur. WordPress este cunoscut și rapid, careface hacking-ul sau unele dintre plugin-urile sale usor. Un hacker poate accesa o mulțime de informații de pe orice site fără consimțământul proprietarului.

Oliver King, Semalt Customer Success Manager, dezvăluie următoarele sfaturi pentru a îmbunătăți securitatea WordPress atunci când faceți un site:

Stați la curent

Folosind un scanner de virusi sigur puteți ține computerul liber de multe viermi și viermi..Este important să vă asigurați că programele software din aparatul dvs. sunt programele potrivite și asigurați-vă că își îndeplinesc sarcina reală. Vă rogștergeți imediat orice program rău intenționat, a cărui origine nu este cunoscută. Aceleași măsuri se aplică și pentru browsere. Nu permite nimănuiplugin pentru a rula în browser-ul dvs. Acestea pot conține scripturi, care fac schimbări amuzante pe computer.

Evitați spam-ul și phishingul

Nu faceți clic pe nici un link într-un e-mail de spam. Aceste legături execută o parte din crucea comunăsite-uri. Ele pot conține și atașamente, care au troieni. Un mod obișnuit de a atrage comercianții este, de obicei, postarea unei înregistrări într-odocument document, care are troienii. Cum cumpărătorul fericit deschide fișierul pentru a-și vedea conținutul, acesta dezvăluie virusul care infectează întregulcalculator. Mulți oameni pierd informații valoroase în acest mod. Parolele parole pot executa, de asemenea, numeroase tranzacții frauduloase, cum ar fica spălare de bani.

Concluzie

Când proiectăm majoritatea site-urilor web, experiența utilizatorului, precum și scopul final, sunt de obiceimotivul nostru. Mulți dezvoltatori de site-uri se concentrează pe SEO și fac un client să treacă prin procesul de achiziție cu ușurință. Cu toate acestea, nu reușim să factorizămîntr-un hacker în minte. Ca rezultat, există peste 90987 atacuri de hack care apar în fiecare minut pe domeniile WordPress. Este important saînvățați această procedură, precum și făcând site-urile noastre sigure și hack proof. Puteți face site-ul să fie sigur de hack-uri simple WordPresscum ar fi parola de parolă, precum și alte încercări de hack folosind acest ghid. Se poate păstra securitatea site-ului dvs. web și a clienților dvs.sub control. Mai mult decât atât, un site securizat funcționează bine pe SERP-uri, făcând eforturile dvs. de SEO și marketing să ducă fructe.

November 28, 2017